Site Overlay

Archieven: Evenementen

Køttelcross

De køttelcross betreft de grote broer van de Brandenbarg Kruip-Sluip. Met een singletrack gedeelte en een bouwland wordt er in kleine groepen gestreden.

Geannuleerd Schaatsbaancross

Halfweg Zelhem

Spektakel op de IJSBAAN halfweg. In samenwerking met de IJsvereniging Zelhem wordt de schaatsbaan 1x per jaar omgetoverd tot GP circuit. Hier mogen de hobby helden hun kunsten vertonen.

Gerstcross

Zomer clubcross op een gerst- of roggeland, kort na de oogst van het gewas.

Maïscross

Een deel van een crossproef van de Jan van Beekrit wordt gebruikt als terrein voor de maiscross in het najaar.

Voorrijden Enduro

ZAMC Korenweg 4, Zelhem, Gelderland

De dag voor de Jan van Beekrit, wordt de enduroroute 1x gereden door de offroad leden. Hiermee wordt de route een laatste maal gecontroleerd en wordt het spoor "gezet" voor de wedstrijdrijders. Dit betreft een activiteit exclusief voor ZAMC leden.

Ondersteunen Enduro Zelhem

ZAMC Korenweg 4, Zelhem, Gelderland

Offroad leden verlenen ondersteuning bij de organisatie van de jaarlijkse enduro "de Jan van Beekrit".
Te denken valt aan opbouwen, motormuizen, na afloop opruimen, maar ook baantjes op de motor zijn populair. Motormuizen zorgen er voor dat de route in takt blijft. Daarnaast kijken ze natuurlijk toe hoe de gevorderden het parcour nemen. De hulp aan de enduro wordt gecoördineerd door de Enduro commissie.

Dut in de piep

ZAMC Korenweg 4, Zelhem, Gelderland

Trialen met een enduro motor. Werken aan de behendigheid/technische skills. Obstakels nemen op lage snelheid. Voor elk niveau een nuttige aanvulling op de stuurmanskunsten. Inschrijving: Als ZAMC offroad lid ontvangLees verderDut in de piep